Ekipi i Zan Mitrevit

Tatjana Pavllova

Nutricioniste

tatjana.pavlova@zmc.mk

2020

– Master i shkencave për ushqyerjen – Universiteti “Shën Kliment Ohridski” – Manastir

– Fakulteti i i shkencave teknike në Veles – Departamenti nutritiv

  • Tema e tezës së masterit:

“Ndikimi i ushqimit dhe stilit të jetesës në shfaqjen e obezitetit dhe kequshqyerjes tek adoleshentët e etnisë maqedonase dhe shqiptare”

2018

Programi Erasmus: Fakulteti i Shkencave Teknike , Yambol – Stara Zagora, Republika e Bullgarisë Tema: “Analiza e biskotave me fibra agrume të shtuara”

2005

– Inxhinier i Diplomuar në Shkencat Bujqësore dhe Ushqimore – Fakulteti i Shkencave Bujqësore dhe Ushqimore, Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup

– Trajnim shtesë: Trendet moderne në sigurinë ushqimore (standardet GFSI FSSC, IFS, BRCGS)

2025 – në vazhdim

Nutricioniste në Spitalin Klinik Zhan Mirev, Shkup

2024

– Shkolla ” Yahaya Kemal” – Mësues biologjie

– Konsulent i jashtëm në Shkollen “Nova” – zhvillim menuje dhe vlera ushqyese

2023

– Nutrition Tris – Studio për nutricionizëm dhe dietologji
– Konsulente e jashtme në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës – Republika e Kosovës – kohëzgjatja 3 muaj

2022

Vita Nova ZA – nutricioniste, përgjegjëse për shitjen e lëndëve të para në dietologji dhe farmaci

2019

– Dish Wish – nutricioniste në projekt, mbikëqyrje e përgatitje të vakteve nën françizën e Dr. Ana Giffing – Beograd

– Përvojë pune e mëparshme në disa kompani në Republikën e Maqedonisë së Veriut

  • Pavlova T.,Stamatovska V., Dimov I., Nakov Gj. & Kalevska T. (2018). Carotenoids in foods.

Applied Researches in Technics, Technologies and Education 4, ISSN 1314-8788

  • Pavlova Т., Stamatovska V., Dimov I., Nakov Gj. & Kalevska T. (2018). Quality characteristics of honey   Proceedings of University of Ruse – book 10.2.
  • Pavlova T. & Zlatev Z. (2019). Impact of the addition of barley flour on indicators of bread from a mixture of white wheat and rye flour. Artte No. 1, ISSN 1314-8788 (ISSN 1314-8796)
  • Pavlova T. & Valentinova T. (2019). Yoghurt analysis with addition of honey and bee pollen by ultrasonic characteristics during storage. ARTTE Applied Researches in Technics, Technologies and Education Journal of the Faculty of Technics and Technologies, Trakia ISSN 1314-8796
  • Pavlova Т. & Nakov Gj. (2019). The effect of adding basil whole plant powder (ocimum basilicum l.) some properties of bread. Proceedings of University of Ruse, volume 58, book 10.3.
  • Pavlova T., Zlatev Z., Menkinoska M., Blazevska T & Uzunoska Z. (2022). Nutritional status and lifestyle as factors for obesity and malnutrition in adolescents in Macedonia. Journal of Hygienic Engineering and DesignOriginal scientific paper UDC 613.25-053.6(497.7)
  • Menkinoska M., Pavlova T., Goranova Zh., Zlatev Z., Trajkoska Petkoska A. & Sredovska Bozinov A.(2025). Gluten and gluten-free biscuits with functional components:Physicochemical, nutritional and antioxidant properties.http://dx.doi.org/10.2298/CICEQ241014021M

Anglisht

Frengjisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

No related doctors found.