Болничар

март 03,2024

Потребни квалификации:

  • Завршено најмалку средно училиште  
  • Познавање на MS Office програмот

 Вештини и способности: 

  • Висок степен на лична организираност
  • Способност за менаџирање со време и одредување на приоритети
  • Способност за тимска работа
  • Развиени интерперсонални вештини
  • Способност за работа во динамична средина
  • Висока флексибилност и адаптибилност

Клиничка болница Жан Митрев Скопје нуди одлични услови за работа и високо професиoнална работна атмосфера.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација на vrabotuvanje@zmc.mk

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.
*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.