Искуства на пациенти

Искуствата на нашите пациенти сведочат за грижата и посветеноста на нашиот тим во успешно решавање на најкомпликуваните здравствени проблеми

Нашиот ,,стаклен борец,,

15.03.2024

Нашиот ,,стаклен борец,,

Марија Димеска Николовска е наша долгогодишна пациентка која се справува со ретка болест позната како ,,стаклени коски,,. Таа неделава ја…

Погледни повеќе
Продолжен животот на уште еден наш пациент

17.11.2023

Продолжен животот на уште еден наш пациент

Г-дин Дејан Христоски е млад пациент со тешка дилатативна кардиомиотпатија која во последните неколку години особено се влоши. Тој беше…

Погледни повеќе
Пациенти со прекумерна тежина добија нов живот во Клиника Жан Митрев

19.06.2023

Пациенти со прекумерна тежина добија нов живот во Клиника Жан Митрев

Борче Макаловски од Прилеп како резултат на ендокринолошко нарушување по преживеан стрес се здобива со сериозни здравствени проблеми дијабетес, холестерол…

Погледни повеќе
Во Клиника Жан Митрев изведена е ретка хибридна операција

15.06.2023

Во Клиника Жан Митрев изведена е ретка хибридна операција

Доктор Жан Митрев заедно со својот тим успешно изведе сложена хибридна операција ФЕТ (Frozen Elephant trunk). Оваа операција претставува решение…

Погледни повеќе
Сведоштвото на г-дин Милорад Златановиќ

29.05.2023

Сведоштвото на г-дин Милорад Златановиќ

Се радуваме заедно со нашите пациенти Посебно задоволство ни е кога пациентите доследно ги применуваат нашите совети и се дисциплинирани…

Погледни повеќе
Соња Петровска со 5 оперативни зафати е еден од хероите на Клиника Жан Митрев

05.05.2023

Соња Петровска со 5 оперативни зафати е еден од хероите на Клиника Жан Митрев

Соња Петровска е долгогодишна пациентка на Клиника Жан Митрев која по реткиот синдром со живото-загрозувачката состојба и 5 многу сложени операции денес…

Погледни повеќе
Позитивната енергија е заразна

29.04.2023

Позитивната енергија е заразна

61 годишниот Симеон Серафимов е уште еден наш успешно опериран пациент. Тој кај нас се обрати по препорака на неговиот…

Погледни повеќе
Г-дин Љупчо Тренчев од Кочани ќе може да се врати на своите спортски активности

19.04.2023

Г-дин Љупчо Тренчев од Кочани ќе може да се врати на своите спортски активности

При вообичаеното искачување по планината – долгогодишна активност која г-дин Тренчев ја практикувал, тој почуствувал проблеми со срцето. Непосредно по…

Погледни повеќе
1 2 10