Новости

Најнови вести од нашата Клиника

Летниот камп за деца со вродени срцеви мани МОЕТО СРЦЕ ВО СИТЕ БОИ ги исполнува нашите срца!

19.07.2024

Летниот камп за деца со вродени срцеви мани МОЕТО СРЦЕ ВО СИТЕ БОИ ги исполнува нашите срца!

Одделот за психологија и психотерапија при нашата Клиника и оваа година традиционално го организираше Летниот Камп за деца со вродени…

Погледни повеќе
Хистероскопија – решение за полипи на матка

18.07.2024

Хистероскопија – решение за полипи на матка

Ендометријалните полипи се честа појава кај женската популација. Тие се најзастапениот вид бенигни тумори во шуплината на матката. Понекогаш, иако…

Погледни повеќе
Во Клиника Жан Митрев – Прецизна дигитална стоматологија

16.07.2024

Во Клиника Жан Митрев – Прецизна дигитална стоматологија

Во новоотворениот стоматолошки центар се практикуваат најсовремените трендови на прецизна дигитална стоматологија. Достапни се сите услуги од областа на ендодонција,…

Погледни повеќе
Рак на дебелото црево – честа, но потенцијално излечлива болест

15.07.2024

Рак на дебелото црево – честа, но потенцијално излечлива болест

Ракот (аденокарцином) на дебелото црево е трета по честота малигна болест во светот и најчеста малигна болест на дигестивниот систем.…

Погледни повеќе
Деменција – како да ги препознаете симптомите

10.07.2024

Деменција – како да ги препознаете симптомите

Во моментов над 55 милиони луѓе ширум светот имаат деменција, од нив над 60% живеат во земји со низок и…

Погледни повеќе
Најчести здравствени проблеми во летниот период

04.07.2024

Најчести здравствени проблеми во летниот период

Секоја сезона има свои особености кои влијаат позитивно или негативно на здравјето. Летото не е исклучок и тоа со себе…

Погледни повеќе
Да се доближи здравствената професија до децата е благородна задача

04.07.2024

Да се доближи здравствената професија до децата е благородна задача

Во рамки на летениот камп организиран од Тинкер Лабс Македонија (интернационална СТЕАМ франшиза за изучување на природни науки за деца…

Погледни повеќе
Хируршка корекција на уши – Отопластика

01.07.2024

Хируршка корекција на уши – Отопластика

Естетската корекција на ушните школки претстававува една од најчесто изведуваните естетски операции во детската возраст. Корекцијата на ушните школки најчесто…

Погледни повеќе
1 2 197