ОДБЕРЕТЕ РАБОТА КОЈА ЈА САКАТЕ И НЕМА ДА МОРА ДА РАБОТИТЕ НИТУ ЕДЕН ДЕН ВО ЖИВОТОТ

КОНФУЧИЕ

Нашиот тим се шири

Отворени се повеќе работни позиции и потребни ни се здравствени професионалци кои би ни се приклучиле.

Доколку сте посветени на беспрекорна грижа за пациентите и сакате да бидете дел од динамична средина, ве охрабуваме да ни испратите своја биографија и мотивациско писмо на: vrabotuvanje@zmc.mk