Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Back to Doctors

Д-р Горазд Коњановски

Специјализант по кардиохирургија

Place of birth:

E-mail:

gorazd.konjanovski@zmc.mk

2020

Лиценциран доктор по општа медицина

2019

Дипломиран доктор по општа медицина при Медицински Факултет УКИМ  – Скопје.

2013

Завршено средно образование  со средна оцена 5.00 во ПСУ “Јахја Кемал” – Скопје.

11. 2020 – денес

Доктор по општа медицина во Клиничката болница Жан Митрев – Скопје

05.2020 – 11.2020 

Доктор по општа медицина во Итна Медицинска Помош – Скопје

07.2019 – 01.2020 

Работен задолжителен стаж

09.2019 – 03.2020

Волонтер во одделот за интензивна коронарна нега и интензивно лекување на Клиника за Кардиологија – Скопје.

 

 

 

 

  • Завршена летна школа за усовршување на англиски јазик при универзитетот Каплан во Вашингтон, САД.
  • 37th International Medical Scientific Congress, Охрид.
  • 38th International Medical Scientific Congress, Охрид.
  • Лекарска Комора на Република Македонија од 2020 година.
  • ESCVS – The European Society for Cardiovascular and Endovascular Surgery.

Англиски

Турски

Германски