Тимот на Жан Митрев

Александра Лазаревска

Специјалист по дерматовенерологија

aleksandra.lazarevska@zmc.mk

2018

Положен Специјалистички стручен испит и стекнување лиценца за Специјалист по дерматовенерологија

2013-2017

Специјализација по дерматовенерологија на Универзитетската Клиника за дерматовенерологија, Медицински Факултет, Скопје, Р. Македонија

2004-2010

Медицински Факултет при Универзитет ﮼ Св. Кирил и Методиј”, доктор по општа медицина

2000-2004

Завршено средно образование во општа гимназија ﮼Јосип Броз Тито”-Скопје

2018 -во тек

Специјалист по дерматовенетологија во Zan Mitrev Clinic

2013-2014

Стручен соработник во ЈАСС ДООЕЛ, за козметска линија Logona

2011-2013

Волонтер во Универзитетската болница по хируршки болести ﮼Св. Наум Охридски” Скопје

2024 

Hands on работилница апликација на хијалуронски филери и колаген стимулатори од страна на Sinclair во Жан Митрев Клиника од страна на KOL Dr. Kristina Davidovic, Dr. Zlata Popovic, Dr. Mishel Mutlag, Dr. Andzelka Ilieva

2022

Hands on работилница апликација на хијалуронски филери од страна на Merz Aestetics во Жан Митрев Клиника

2022

Hands on Master class тренинг за Ulhtera –нехируршко затегање  и лифтинг на лице, од страна на KOL Dr. Sonja Sattler, Germany

2022

Hands on работилница апликација на хијалуронски филери од страна на Merz Aestetics во Жан Митрев Клиника

2022 

Hands on работилница апликација на хијалуронски филери од страна на Merz Aestetics во Жан Митрев Клиника

2021

Hands on работилница Master Class Belotero fillers –Merz Aestetics со KOL Др. Горана Бјелиќ оддржан во Жан Митрев Клиника

2018

Workshop Peeling &Injections-advance level, Скопје, Р. Македонија

2016

Едукативен состанок за дермоскопијa, Скопје, Р. Мaкедонија

2014

Практична едукација за дермоскопија BMA –дерматовенерологија Софија, Р. Бугарија

2014

Школа за новини во естетска дерматологија, ASKED, Белград, Р. Србија

2013

Практична едукација за ботулинов токсин апликација, дерматологија и естетска медицина Софија, Р. Бугарија

2013

Школа за естетска дерматологија, Белград, Р. Србија

2013

Интернационална школа за дермоскопија Dermoscopy update, Белград, Р. Србија

2010 – Лекарска комора на Македонија

2013 – Здрижение на Дерматовенеролози на Р. Македонија

2013 – EADV European Academy of Dermatology and Venerology

2016 – IDS International Dermoscopy Society

Англиски

Француски

Српски

Останати доктори од овој оддел

Анџелка Илиева

Д-р Анџелка Илиева

Специјалист по дерматовенерологија

andzelka.ilieva@zmc.mk

Види го профилот
Живорад Коцевски

Д-р Живорад Коцевски

Спец. по пластична реконструктивна и естетска хирургија

zhivorad.kocevski@zmc.mk

Види го профилот