Тимот на Жан Митрев

Јована Стојменовиќ

Специјализант по анестезиологија со интензивно лекување

jovana.stojmenovik@zmc.mk

2018

Лиценциран доктор на медицина на Факултетот на Медицина  при Университетот Св. Кирил и Методиј, Скопје, Република Северна Македонија

 

2012

Средно медицинско училиште „Д-р Панче Караѓозов“, Скопје, Република Северна Македонија

 

 

2019-денес

Доктор на медицина при Клиничка болница Жан Митрев, Скопје, Република Северна Македонија

2019

Доктор на медицина при Поликлиника „Медика Плус“, Скопје, Република Северна Македонија

 

 

 

 

2018

Македонско лекарско здружение-симпозиум за аномалии при раѓање-предизвици, дилеми и
третман, Скопје, Северна Македонија

2018

Сертификат за учество на отворениот курс на СЗО „Антимикробно управување: пристап базиран на компетентност“

2017

Сертификат за учество на 4-ти Меѓународен медицински научен конгрес, Скопје, Република Северна Македонија

  • Докторска комора на Македонија, Скопје, Република Северна Македонија
  • Ко-основач на здружението за личен раст и психоедукација „Мој Психолог“, Скопје, Република Северна Македонија

Англиски
Српски

Останати доктори од овој оддел

Емил Стоицовски

Д-р Емил Стоицовски

Спец. по анестезиологија и реаниматологија

emil.stoicovski@zmc.mk

Види го профилот
Драгица Везенкова Вучкова

Д-р Драгица Везенкова Вучкова

Спец. по анестезиологија со интензивно лекување

dragica.vuckova@zmc.mk

Види го профилот
Тања Грамосли

Д-р Тања Грамосли

Спец. по анестезиологија и реаниматологија

tanja.gramosli@zmc.mk

Види го профилот
Симона Деспотовска

Д-р Симона Деспотовска

Специјализант по анестезиологија со интензивно лекување

simona.despotovska@zmc.mk

Види го профилот
Марко Ѓоргон

Д-р Марко Ѓоргон

Спец. по анестезиологија со интензивно лекување

marko.gjorgon@zmc.mk

Види го профилот
Слаѓана Јошевска – Јовановска

Д-р Слаѓана Јошевска – Јовановска

Спец. по анестезиологија и реаниматологија

slagjana.jovanovska@zmc.mk

Види го профилот
Сања Маринковиќ Бојаџиевска

Д-р Сања Маринковиќ Бојаџиевска

Спец. по анестезиологија со интензивно лекување

sanja.marinkovic@zmc.mk

Види го профилот