Тимот на Жан Митрев

Горазд Коњановски

Специјализант по кардиохирургија

gorazd.konjanovski@zmc.mk

2020

Лиценциран доктор по општа медицина

2019

Дипломиран доктор по општа медицина при Медицински Факултет УКИМ  – Скопје.

2013

Завршено средно образование  со средна оцена 5.00 во ПСУ “Јахја Кемал” – Скопје.

11. 2020 – денес

Доктор по општа медицина во Клиничката болница Жан Митрев – Скопје

05.2020 – 11.2020 

Доктор по општа медицина во Итна Медицинска Помош – Скопје

07.2019 – 01.2020 

Работен задолжителен стаж

09.2019 – 03.2020

Волонтер во одделот за интензивна коронарна нега и интензивно лекување на Клиника за Кардиологија – Скопје.

  • Лекарска Комора на Република Македонија од 2020 година.
  • ESCVS – The European Society for Cardiovascular and Endovascular Surgery.

Англиски

Турски

Германски

Останати доктори од овој оддел

Жан Митрев

Доц. д-р Жан Митрев

Кардиоваскуларен хирург

Види го профилот
Никола Христов

Д-р Никола Христов

Специјалист по кардиоваскуларна хирургија

nikola.hristov@zmc.mk

Види го профилот
Предраг Милојевиќ

проф. д-р Предраг Милојевиќ

Кардиохирург

predrag.milojevik@zmc.mk

Види го профилот
Слободан Илиќ

проф. д-р Слободан Илиќ

Кардиохирург

slobodan.ilikj@zmc.mk

Види го профилот
Симона Патчева

Д-р Симона Патчева

Специјализант по кардиохирургија

simona.patcheva@zmc.mk

Види го профилот