Тимот на Жан Митрев

Клаудиа Ѓиноска

Специјалист по абдоминална хирургија

klaudia.gjinoska@zmc.mk

2015-2023

Специјализација по абдоминална хирургија при УКИМ – Скопје, Р.С. Македонија

2006-2013

Студии по општа медицина на Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ – Медицински Факултет – Скопје, Р.С.Македонија

2004-2006

International School of Berne – Берн, Швајцарија

2002-2004

Yahya Kemal College, – Гостивар, Р. С. Македонија

2024

Специјалист по абдоминална хирургија, Клиничка Болница „Жан Митрев“- Скопје, Р.С. Македонија

2022-2023

ПЗУ „Нова Медика“ – Гостивар, Р.С. Македонија

2014-2015

ПЗУ „Ројал Медика“ – Гостивар, Р.С. Македонија

Лекарска Комора на Македонија

Англиски

Германски

Француски

Останати доктори од овој оддел

Андреј Николовски

Доц. д-р Андреј Николовски

Абдоминална хирургија

andrej.nikolovski@zmc.mk

Види го профилот
Јован Мирчевски

Прим. д-р Јован Мирчевски

Супспец. по абдоминална хирургија

jovan.mircevski@zmc.mk

Види го профилот