Kontroll pediatrik pa pagese per 101 foshnja nga komuna Qender

Uncategorized

Shtator 09,2019

Sot, Zan Mitrev Clinic ndau 101 kupona per foshnjat e porsalindura nga komuna Qender. behet fjale per kontroll pediatrik te cilin foshnjat do te kene mundesi te kryejne gjate tre muajve te ardhshem qe nga dita e ndarjes se kuponave. Mjeket tane pediater jane ne pritje te telefonatave te nga prinderit e foshnjave ne numrin e telefonit 02 / 3091-484 per rezervimin e kontrollit te bebeve te tyre.

Aksioni i ndarjes se kuponave eshte ne perputhje me memorandumin per bashkepunim qe ka nenshkruar klinika jone me komunen Qender.

Ne kete ngjarje, pervec prinderve me femijet e tyre moren pjese edhe perfaqesues nga qeveria lokale e udhehequr nga kryebashkiauku i komunes Qender, Sasha Bogdanoviq, i cili nga ana e komunes se familjeve te foshnjave te porsalindura i’u shperndau atyre dokument per ndihme monetare me vlere 7.000 denare.

Te ardhurat ndahen rregullisht, ne kuader te projektit te komunes per ndeihme monetare dhe mbeshtetje te perinderve te cilet jane banore te komunes Qender, dhe duke filluar nga ky vit komuna ka nenshkruar memonrandum per bashkepunim me kompani dhe shoqata me pergjegjesi shoqerore, nder te cilat eshte dhe Zan Mitrev Clinic e cila dhuron per kato familje pjese te produkteve dhe sherbimeve te saja.