Ditët e psikologjisë në Spitalin klinik Zhan Mitrev

Ngjarje

Nëntor 11,2022

Në kuadër të platformës kombëtare për promovimin e shëndetit mendor, Oda e Psikologëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut, edhe këtë vit tradicionalisht organizon aksionin psikologjik #Ditët e Psikologjisë. Në këtë aksion do të përfshihet aktivisht edhe ekipi ynë klinik i psikologëve dhe psikoterapistëve. Tema e këtij viti: TË MOS E INJOROJMË ELEFANTIN NË DHOMË – TË FLASIM PËR TEMA TABU, i referohet gjërave që nuk diskutohen dhe që jemi mësuar t’i shmangim, si dhe të gjitha temave që janë të fshehura, të pakëndshme, jo mjaftueshëm të qarta ose tema që na shqetësojnë, por nuk kemi gjetur një hapësirë të përshtatshme për t’i shprehur ato.

Për të kuptuar dhe integruar më mirë këto aspekte të jetës, dhe me ndihmën e ekipit të ekspertëve tanë të psikologëve/psikoterapistëve, ne ofrojmë takime individuale njëorëshe falas.

Të gjithë të interesuarit që do të regjistrohen do të mund të zgjedhin një nga datat e disponueshme në periudhën nga 5-9 dhjetor 2022.

Për rezervimin e terminit telefononi: 02/3091-484.