Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Elena Pizhulla

Specialiste në radiodiagnostikë

Place of birth:

E-mail:

elena.pizula@zmc.mk

2002-2006

Specializimi në radiodiagnostikë – Instituti i Radiologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, Shkup, Maqedoni

1991-1998

Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin “Sh. Kirili dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

2018 -sot

Specialist në radiodiagnostikë në Klinikën Zhan Mitrev, Shkup

2010-2012

Asistent në departamentin e radiodiagnostikës në Dessau, Gjermani

2000-2009

E punësuar në Klinikën Universitare për Sëmundje Kirurgjike “Sh. Naum Ohridski”

2000-2002

Klinika Universitare për Sëmundjet Kirurgjike “Sh. Naum Ohridski”

1998-1999

E punësuar në organizatë private shëndetësore, Shkup

 

2012

Seminar mbi stadifikimin/staging e tumorit në radiologji, Gjermani

2012

Seminar për radiologji dhe diagnostikë klinike, Gjermani

2011

Trajnim bazë dhe i specializuar për sigurinë në radiologji, Gjermani

2010

Trained for 64 sliced ​​CT and 3tesla MR at the Clinical Centre in Dessau, Republic of Germany

Oda e Mjekëve  të Maqedonisë

Shoqata e Radiologëve të Maqedonisë

Oda e Mjekëve të Republikës së Gjermanisë

Anglisht

Serbisht