Ekzaminime dermatologjike falas me rastin e muajit të melanomës

Ngjarje

Maj 05,2023

Këtë vit, Spitali Klinik Zhan Mitrev tradicionalisht mbështet fushatën evropiane për rritjen e ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të kancerit të lëkurës. Kontributi ynë në këtë kauzë do të jetë në formën e një aksioni njëditor me ekzaminime dermoskopike falas të kryera nga dermatologet tona Dr. Angjelka Ilieva dhe Dr. Alexandra Lazarevska.

Shqyrtimet do të mbahen në 3 lokacione, përkatësisht: 18 Maj, Zhan Mitrev Klinka në Shkup, nga ora 10:00 deri në 17:00. 22 Maj, Zhan Mitrev Diagnostik Manastir nga ora 12:00 deri në 17:00 dhe 25 Maj, Zhan Mitrev Diagnostik Strumica nga ora 11:00 deri në 17:00.

Rezervoni ekzaminimin tuaj falas në 02/ 3091-484 Shkup, 047/266-633 Manastir dhe 034/320-302 Strumicë dhe merrni udhëzime shtesë për parandalimin e kancerit të lëkurës dhe këshilla se si të kujdeseni siç duhet për shëndetin e lëkurës tuaj. KANCERI I LËKURËS SHËROHET NËSE ZBULOHET NË KOHË!