Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

13.08.2021

Aksioni për dhurimin e gjakut organizuar nga Blood Bank – TENK dhe Spitali klinik Zhan Mitrev

Të jesh human do të thotë të jesh njeri

Dhurimi i gjakut shpëton jetë

Si pjesë e fushatës së dhurimit të gjakut të organizuar nga Blood Bank – TENK dhe Spitali klinik Zhan Mitrev, tridhjetë punonjës, përfshirë edhe vetë Dr. Zhan Mitrev, ndanë pak kohë nga oraret e tyre të plota të punës dhe dhuruan gjak me anë të të cilit do të shpëtohen jetë.

Ky aksion është i pari i këtij lloji, por falë memorandumit të nënshkruar për bashkëpunim ai do të shndërrohet në një aksion tradicional dhe do të mbahet dy herë në vit.