Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

17.11.2023

Çertifikata për infermieret tona instrumentiste Natka Kuzevska dhe Hristina Bozhinovska

Muajin e kaluar, në Zagreb u mbajt kurs për menaxhimin e frakturave. Instrumentistet tona Natka Kuzevska dhe Hristina Bozhinovska morën çertifikata për pjesëmarrjen e tyre.
Kursi u organizua nga AO Trauma – një organizatë e udhëhequr nga kirurgë me famë botërore që synon të trajnojë personelin mjekësor në trajtimin kirurgjik të frakturave dhe çrregullimeve muskuloskeletore. Përmirësimi i njohurive në të gjitha nivelet ka një rëndësi vendimtare, veçanërisht kur bëhet fjalë për aplikimin e teknikave dhe qasjeve inovative ndaj llojeve të ndryshme të frakturave, stabilitetit absolut dhe relativ dhe mobilizimit të hershëm. Sigurisht, ata do të kenë mundësinë që të gjitha këto t’i zbatojnë menjëherë në punën e tyre të përditshme së bashku me mjekët tanë ortopedë dhe traumatologë.