Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

28.06.2022

Çmime promovuese – bëni diçka më shumë për veten këtë verë

Vera është periudha kur më së shumti mendoni për pushimet dhe relaksin. Këtë verë kujdesuni për shëndetin tuaj, bëni diçka më shumë për veten tuaj. Në periudhën nga data 1 korrik deri më 31 gusht, në Spitalin klinik Zhan Mitrev:

-30% për të gjitha shërbimet radiologjike.

 • CT (tomografi e kompjuterizuar)
 • MR (rezonancë magnetike e çdo pjesë të trupit përkatësisht)
 • RTG (rëntgen/rrezet X)
 • Mamografia (2D dhe 3D)
 • Eko e gjirit
 • Osteodensitometria.

• -50% për paketën gjinekologjike (ekzaminim+PAP test)
• Analiza gjaku falas me çdo ekzaminim:

 • Kardiologjik
 • Urologjik
 • Gjinekologjik
 • Ortopedik
 • Endokrinologjik
 • Otorinolaringologjik (ORL)
 • Pulmologjik
 • Abdominal
 • Gastrointestinal
 • Pediatrik.

Mos prisni, rezervoni terminin tuaj në 02/3091-484. Ekzaminimet parandaluese shpëtojnë jetën.