Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

19.05.2023

Dyert e hapura për mjekët e ardhshëm

Në kuadër të aktiviteteve për njohjen e studentëve me organizimin e punës në një objekt modern mjekësor, klinikën tonë e vizituan disa klasa të infermierëve dhe mamive/obstetërve të ardhshme nga Shkolla e mesme mjekësore në Manastir, Dr. Jovan Kalauzi. Gjatë kësaj vizite, 89 nxënës të vitit të III-të së bashku me mësuesit e tyre patën mundësinë të ndjejnë atmosferën e punës në klinikën tonë. I falënderojmë për vizitën dhe i urojmë suksese në shkollimin e tyre të mëtejshëm.