Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

23.02.2023

Edhe kete vit Klinika Zhan Mitrev ne bashkepunim me Kryqin e kuq organizuan kontrolle falas

Departamenti i Psikologjisë dhe Psikoterapisë në Klinikën tonë edhe këtë vit ka organizuar tradicionalisht ngjarje për qytetarët, ligjerata dhe seminare për vullnetarët e Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit, kontrolle kardiologjike dhe pediatrike falas, për qytetarët, si dhe aktivitete në fundjavë për fëmijët e operuar nga defektet e lindura të zemrës. E gjithë kjo është brenda javës së luftës kundër sëmundjeve të enëve të gjakut të zemrës.
Ndajmë me ju një pjesë të atmosferës së ngjarjes së djeshme të organizuar për qytetarët tanë!