Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

07.04.2023

Ekipi i ynë mjekësor pjesë e kongresit më të madh në kardiologjinë intervente në Indi

Dr. Vilma Ampova Sokolov dhe infermierja Sonja Rusevska pjesëmarrës në kongresin më të madh për kardiologjinë intervente

Muajin e kaluar në dy vende në Indi në Gujarat dhe në Chennai, u zhvilluan dy ngjarje të rëndësishme. Fillimisht nga data 14 deri më 15 mars u mbajt akademia për “Teknikat intervenuese komplekse kapitulli 17”, organizuar nga Meril dhe më pas nga data 16 deri më 18 mars vijoi India Live, një nga konferencat më të mëdha për kardiologjinë intervenuese në rajonin Azi-Paqësor. Këtu morën pjesë përfaqësuesit tanë Dr. Vilma Ampova-Sokolov dhe infermierja Sonja Rusevska së bashku me mbi 3000 kardiologë nga e gjithë bota. Përmbajtja edukative, transmetimet e drejtpërdrejta, pjesëmarrja e njohur universitare kombëtare dhe ndërkombëtare dhe integrimi akademik i liderëve të mendimit rajonal ishin pikat e forta të këtij takimi.