Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

19.05.2023

Ekzaminime dermatologjike falas nga Klinika Zhan Mitrev me rastin e muajit të melanomës

Klinika Zhan Mitrev kryen ekzaminime falas për parandalimin e melanomës – kancerit të lëkurës, në Shkup janë ekzaminuar dhe këshilluar mbi 50 qytetarë, ndërsa javën e ardhshme do të bëhen ekzaminime njëditore falas në Manastir dhe Strumicë.

Dermatologët specialistë nga Klinika Zhan Mitrev kryejnë ekzaminime dermoskopike falas që kanë për qëllim parandalimin e kancerit të lëkurës dhe mbrojtjen adekuate kundër kancerit të lëkurës dhe në mbështetje të fushatës evropiane për rritjen e ndërgjegjësimit për këtë sëmundje.
Përveç ekzaminimeve, qytetarët e regjistruar do të marrin edhe këshilla se si të kujdesen në mënyrën e duhur për shëndetin e lëkurës.

Ekzaminimet realizohen nga mjeket tona dermatologe Dr. Angjelka Ilieva dhe Dr. Aleksandra Lazarevska.

Çdo vit, Spitali Klinik Zhan Mitrev mbështet tradicionalisht fushatën evropiane për ndërgjegjësimin për zbulimin e hershëm të kancerit të lëkurës me ekzaminime dhe këshillime falas për qytetarët.