Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

15.06.2022

Ekzaminime falas për pacientët tanë COVID -19

Nga dita e sotme ka nisur aksioni për ekzaminimet falas të synuara për të gjithë pacientët tanë të cilët kanë qenë të hospitalizuar si pasojë e infeksionit COVID-19. Ato do të kryhen çdo të shtunë nga ora 08:00 deri në orën 16:00 me rezervim të mëparshëm të terminit. Ekzaminimi kontrollues përfshin: ekzaminim fizik, analiza laboratorike dhe rëntgen (RTG) të mushkërive.

Fillojmë këtë të shtunë, më 18 qershor dhe për të zgjedhur terminin që ju përshtatet, telefononi në qendrën tonë të kontaktit në numrin e telefonit 02 3091 484.
Ju mirëpresim.