Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

21.09.2023

Klinika Zhan Mitrev mbetet me strukturën e vjetër të pronësisë, negociatat për partner strategjik nuk përfunduan me marrëveshje

Klinika Zhan Mitrev mbetet me strukturën e vjetër të pronësisë. Negociatat përfundimtare për hyrjen e partnerit strategjik, fondit holandez Balkan Alliance Healthcare, nuk përfunduan me marrëveshje përfundimtare. Ne mbetemi të përkushtuar në punën tonë në Klinikën Zhan Mitrev dhe zhvillimin e standardeve në kujdesin shëndetësor privat. Prioriteti ynë mbeten pacientët tanë dhe investimet në këtë fushë nuk do të kenë aspak rënie. Pas 23 vitesh ekzistence të suksesshme, ne vazhdojmë misionin e vendosjes së standardeve më të larta në shërbimet shëndetësore në vend.

Pavarësisht vështirësive me të cilat përballemi për shkak të bllokimit të llogarisë, ne vazhdojmë të investojmë dhe zhvillojmë. Aktualisht menaxhmenti i Klinikës nuk është duke negociuar me kompani të tjera të interesuara.