Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

14.02.2023

Klinika Zhan Mitrev – Motivim për kardiokirurgët e ardhshëm

Mundësia për të ndjerë atmosferën e punës në sallën operative është një motivim i madh për kardiokirurgët e ardhshëm.
Dr. Gresa Mustafa është 25 vjeçe dhe është nga Kosova. Dëshira e saj është që në të ardhmen të specializohet në fushën e kardiokirurgjisë. Kjo është dhe arsyeja përsa na është drejtuar për të asistuar në sallën e operacionit dhe për të ndjerë atmosferën në të cilën dr. Mitrev sëbashku me ekipin e tij kryejnë operacione të vështira.

Dëgjoni në vijim eksperiencën e saj.