Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

29.11.2023

Klinika Zhan Mitrev ndau 80 kupona për ekzaminime pediatrike falas për të porsalindurit nga Komuna Qendër

Klinika Zhan Mitrev ka ndarë 80 kupona për ekzaminime pediatrike falas për të porsalindurit nga Komuna e Qendrës. Kjo është hera e tretë për këtë vit që familjet e kësaj komune, të cilat janë shtuar me një anëtar të ri në shtëpitë e tyre, kanë marrë kupon për ekzaminim falas të foshnjave dhe deri më tani janë shpërndarë gjithsej 300 kupona.

Dhënia e kuponave është në përputhje me memorandumin e bashkëpunimit që klinika ka nënshkruar me Komunën e Qendrës dhe është një aktivitet tradicional që po zhvillohet për pesë vite me radhë. Me këtë lloj kujdesi, Klinika Zhan Mitrev kontribuon në zhvillimin e shëndetit pa shqetësime tek të porsalindurit dhe këshillon prindërit për zhvillimin e duhur të mëtejshëm të tyre.

Kuponi mund të përdoret brenda 3 muajve të ardhshëm nga data e dhënies. Mjekët pediatër të Klinikës Zhan Mitrev janë në pritje të prindërve për rezervimin e terminit për foshnjat e tyre në numrin e telefonit 02 3091 484.