Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

10.05.2023

Kryqi i Kuq i Maqedonisë ka ndarë çmimin “Oskar i humanizmit” për Klinikën Zhan Mitrev

Dr. Zhan Mitrev dhe Klinika Zhan Mitrev morën mirënjohjen “Oskar i humanizmit” nga Kryqi i Kuq i Maqedonisë. Çmimi dhe mirënjohja jepen për humanizëm të demonstruar dhe mbështetje të parezervë të aktiviteteve të kësaj organizate.

“Mirësia duhet të mbizotërojë, edhe nëse dikush bën keq, duhet t’ia ktheni me mirësi”. Prandaj ka njerëz kaq të mirë, humanë, të cilët, pavarësisht çdo gjëje, bëjnë vetëm vepra të mira. Disa në mënyrë amatore, disa në mënyrë vullnetare, disa në mënyrë profesionale, por bëjnë gjëra të mira dhe ndihmojnë të tjerët. Jam vërtet krenar që jam këtu, në mesin tuaj, me kaq shumë njerëz të mirë, dhe ky çmim vetëm më bind se njerëzimi dhe mirësia e sinqertë e ndryshojnë botën për mirë”, tha Dr. Mitrev gjatë marrjes së çmimit.

Klinika Zhan Mitrev në vazhdimësi tregon mbështetjen e saj për aktivitetet e Kryqit të Kuq të Maqedonisë duke marrë pjesë në të gjitha aktivitetet humanitare dhe donatore të organizuara nga organizata, si dhe me aksione të rregullta të dhurimit vullnetar të gjakut që kontribuojnë në rritjen e nivelit të kulturës shëndetësore dhe ndërgjegjësimit publik për nevoja e vazhdueshme për dhurimin e gjakut. Me pjesëmarrjen masive në aksionet e dhurimit të gjakut nga ana e punonjësve si dhe me ndihmën shtesë nga Klinika Zhan Mitrev për aktivitetet humanitare të Kryqit të Kuq, klinika konfirmohet si një kolektiv me vlera të larta etike, humane dhe morale.

“Oskar i humanizmit” është ndarë në kuadër të Ditës Botërore të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe.