Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

13.02.2024

Kupona për ekzaminime pediatrike falas nga Klinika Zhan Mitrev për foshnjat e porsalindura në Komunën Qendër

Vazhdon aktiviteti tradicional me të cilin klinika Zhan Mitrev ndau edhe 80 kupona për ekzaminime pediatrike falas për foshnjat e porsalindura në Komunën e Qendrës.
Ekzaminimi falas përfshin ekzaminimin e plotë të të porsalindurit nga pediatri specialist në klinikën Zhan Mitrev dhe këshillimin e prindërve për kujdes të mëtejshëm. Kuponi mund të përdoret në 3 muajt e ardhshëm nga data e dhënies, është e nevojshme vetëm që prindërit të rezervojnë terminin që u përshtatet më shumë për kryerjen e ekzaminimit falas për fëmijën e tyre. Numri për rezervimin e terminit është 02/3091- 484.
Ekzaminimet falas kanë për qëllim kontributin e Klinikës Zhan Mitrev në zhvillimin dhe kujdesin e shëndetshëm të të porsalindurve dhe t’i këshillojë prindërit për zhvillimin e duhur të tyre më tej në jetë.