Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

30.03.2022

Nisi zyrtarisht shitja e dy produkteve të reja të kozmetikës mjekësore të markës Institut në East Gate Mall

Ditën e djeshme nisi zyrtarisht shitja e dy produkteve të reja të kozmetikës mjekësore të markës Institut në East Gate Mall

Marka jonë Institut për kozmetikë mjekësore, si një nga 9 heronjtë start-up të mbështetur nga Fondi i Inovacionit ishte pjesë e promovimit që u zhvillua në marketin Tinex në kuadër të East Gate Mall. Në prani të drejtorit të Fondit për Inovacion, Zëvendës Ambasadorit të Zvicrës, përfaqësuesve të kompanive të tjera, heronjve të startup-eve dhe gazetarëve, filloi zyrtarisht promovimi dhe shitja e të gjitha produkteve nga ky projekt. Për ata është rezervuar një raft i veçantë për të nxitur prodhimin e produkteve vendase.

Përkatësisht, dy produktet më të fundit kremi për duar dhe kremi për fytyrë nga dita e djeshme janë në dispozicion në marketet më të mëdha të Tinex. Këto janë produkte të cilësisë së lartë pa ngjyra, konservues dhe aroma, si dhe janë të përshtatshme për të gjitha moshat. Kremi i duarve përmban ksilitol dhe glicerinë, funksioni i të cilave është të ruajë lagështinë dhe butësinë e lëkurës. Ndërkohë kremi i fytyrës me vaj bajamesh dhe tërshërë është i destinuar për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme. Zbut lëkurën dhe e hidraton atë duke ruajtur funksionin e saj pengues.
Ju përcjellim në vijim një pjesë të atmosferës dhe i urojmë heronjve start-up një fillim të mbarë dhe të suksesshëm.