Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

28.05.2021

Prezantimi i produkteve më të fundit nga linja Orthomol dhe Institut


Të Mërkurën, 26 maj, në ambientet e Spitalit klinik Zhan Mitrev u mbajt një prezantim edukativ i produkteve nga firmat Ortomol dhe Institut të destinuara për të gjithë farmacistët për produktet me shumicë. Përkatësisht, u prezantuan preparatet e vitaminave ortomolekulare me diapazon të gjerë të produkteve Orthomol: Imun – i destinuar për përmirësimin e imunitetit, Junior Plus C për fëmijë, Osteo, Cardio dhe Beauty, e cila është një formulë e veçantë për shëndetin e lëkurës, flokëve dhe thonjve. Gjithashtu u prezantua linja e kozmetikës mjekësore nga firma Institut, dmth pomada mbrojtëse Filagrin Protect, e cila me formulën e saj inovative siguron hidratim efektiv dhe mbrojtje të lëkurës së thatë dhe të dëmtuar, rekomandohet për ratet e dermatitit atopik.

Në kuadër të këtij eventi, u prezantuan disa vajra farash të virgjër 100%. Vaj liri, I përgatitur nga farat e kungullit, vaj bajamesh të ëmbla, si dhe vajra kozmetikë chia dhe trëndafil i egër.
Falë preyantimit nga Nikolina Misheva, Bojana Filipovska dhe Marina Relushkoska, të gjithë të pranishmit u njohën me përfitimet e mundshme për përmirësimin e shëndetit nga përdorimi i këtyre produkteve.
Këto produkte janë në dispozicion në të gjitha farmacitë e furnizuara më mirë, si dhe në farmacinë tonë spitalore Fila 02/31094926 ose në https://aptekafila.mk/