Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

14.06.2023

Prof. Dr. Milka Klinçeva me një abstrakt në një event shkencorë me vlerësimin më të lartë – Kongresi Evropian për imazherinë kardiovaskulare

Nga data 10 – 12 05. 2023, në Barcelonë të Spanjës u mbajt Kongresi Evropian për Imazhe Kardiovaskulare. Në kongres mori pjesë aktive Prof. Dr. Milka Klinçeva. Nga numri i madh i abstrakteve të dorëzuara, abstrakti i saj u pranua për prezantim me gojë. Pjesëmarrja aktive në një kongres të organizuar nga Shoqata Evropiane e Kardiologjisë është një sukses i madh jo vetëm për spitalin tonë, por edhe për vendin tonë.
Vizitat në eventin shkencorë me vlerësimin më të lartë në kardiologji në Evropë dhe në botë na lejojnë të vazhdojmë me arritjet më të fundit shkencore në kardiologji, dhe jemi veçanërisht krenarë që mund të kontribuojmë edhe në zhvillimin e kardiologjisë moderne dhe mjekësisë në përgjithësi.