Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

17.11.2022

Pronari zyrtar dhe i vetëm është Dr. Zhan Mitrev

Spitali klinik Zhan Mitrev mohon plotësisht informacionin e publikuar në media për shitjen e Klinikës biznesmenit nga Republika e Shqipërisë.

Njoftimet spekulative, të porositura dhe tendencioze për shitjen e Klinikës Zhan Mitrev kanë një qëllim të qartë, por theksojmë se nën asnjë presion klinika nuk do të dalë në shitje.

Pronari zyrtar dhe i vetëm është Dr. Zhan Mitrev i cili edhe pas intentimeve për diskriminimin dhe nxitjen e një fushate të zezë që ka për qëllim dëmtimin e Spitalit klinik Zhan Mitrev, ekipit profesional të mjekëve dhe stafit mjekësor në përiudhën e kaluar, e menaxhon këtë spital në mënyrë transparente dhe të përgjegjshme, siç ka qenë praktikë në 22 vitet e ekzistencës së Klinikës.