Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

01.03.2022

Seminari njëditor i mbajtur për mbushësit e buzëve me filler

Këtë fundjavë në qendrën tonë për dermatologji estetike u mbajt një seminar njëditorë për përmirësimin e teknikës së mbushjes së buzëve me filler nën mentorimin e dermatologes specialiste Dr. Anxhelka Ilieva e cila është mentore dhe edukatore për fillerët e lëkurës në vendin tonë. Ne punuam me markën Belotero dhe të gjitha modelet u larguan të kënaqura me shërbimin e ofruar. Natyrisht, u dhanë çertifikata për të gjithë pjesëmarrësit në seminar.