Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

16.03.2022

Trofe për Ulthera nga redaksia e Ubavina i zdravje

Në përzgjedhjen e sivjetme të Beauty Awards organizuar nga revista Ubavina i zdravje (Bukuria dhe shëndeti), morën pjesë një numër i madh produktesh dhe aparatesh kozmetike që janë në funksion të bukurisë. Të ndara në disa kategori: parfume dhe grim; kujdes për fytyrën; flokët dhe trupin dhe profesionistë, u zgjodhën yjet, e cdo kategorie.
Në kategorinë e profesionistëve, pikërisht aparati Ulthera u zgjodh si yll. Sa për rikujtim, bëhet fjalë për një aparaturë që së fundi është ofruar nga Qendra për Dermatologji Estetike në Spitalin klinik Zhan Mitrev. Kryen trajtimet jo-kirurgjikale të njohura në mbarë botën për ngritjen e fytyrës (lifting) – Ultherapy.
Ngjarja u zhvillua në një atmosferë të këndshme në bar restorant Venecia. Trofenë e mori dr. Aleksandra Lazarevska si përfaqësuese e ekipit të dermatologëve nga klinika jonë.