Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

26.04.2023

Takim pranveror i EfCCNa në Spitalin klinik Zhan Mitrev

Kishim nderin dhe kënaqësinë për të mirëpritur dhe realizuar në ambientet tona takimin pranveror të Federatës Evropiane të Shoqatave të Infermierisë së Kujdesit Intensiv EfCCNa European Federation of Critical Care Nursing Associations takim i cili u realizua gjatë kësaj fundjave. Këtë herë në takim morën pjesë mbi 30 infermiere dhe anëtarë të bordit të federatës, pjesë e së cilës është edhe infermierja jonë Zaneta Bogoevska Miteva.
I falënderojmë për vizitën dhe komentet e tyre pozitive.