Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

19.10.2023

Të jemi gjithmonë të përgatitur por gjithashtu të shpresojmë që të mos ndodhin kurrë katastrofa natyrore

Jemi krenarë që ekipi ynë mjekësor ishte pjesë e stërvitjes së ndihmës së parë në një situatë emergjente – tërmet, stërvitje e cila u zhvilluar më 18 tetor në disa zona të qytetit të Shkupit. Organizuar nga Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, titulluar “Reagimi humanitar 2023”, gjatë kësaj stervitje është ofruar ndihmë mjekësore për disa orë, koordinuar sipas skenarit të paracaktuar.
Gatishmëria dhe motivimi i të gjithë pjesëmarrësve ishte në nivelin më të lartë për t’iu ofruar ndihmën adekuate dhe mbështetjen e nevojshme qytetarëve tanë në vështirësi.