Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Back to Events

02.03.2022

Të përfshira edhe 2 shërbime të tjera në grupin e ekzaminimeve parandaluese me zbritje prej -50%

Në kuadër të aktiviteteve që kanë të bëjnë me ndërgjegjësimin për ekzaminime të rregullta parandaluese në luftën kundër kancerit, Spitali klinik Zhan Mitrev ka shtuar dy shërbime të tjera të cilat do të jenë me gjysmë çmimi. Përkatësisht, nga data 1 mars, ekzaminimi i tiroides me eko është me gjysmë çmimi. Gjithashtu kemi bërë një paketë oferte për të gjithë ata që do të bëjnë PAP test, kontrolli gjinekologjik do të jetë me 50% zbritje. Natyrisht, vazhdojmë me uljet tashmë aktive të çmimeve të: ekos së gjirit, mamografisë 2D dhe 3D, CT (tomografi e kompjuterizuar) e mushkërive dhe ekzaminimi i plotë i lëkurës dhe nishaneve me Fotofinder. Të gjitha ekzaminimet kryhen nga mjekët tanë me përvojë me ndihmën e aparaturave moderne. Për të rezervuar terminin që ju përshtatet, telefononi në numrin 02/3091-484.