Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

28.03.2023

Urime për 16 vjetorin e ekzistencës së Univerzitetit “Goce Delçev” – Shtip

Si rezultat i bashkëpunimit afatgjatë me fakultetin e mjekësisë të këtij universiteti, dje drejtoresha e mjekësisë në klinikën tonë, dr. Elena Ambarkova, mori Mirënjohjen për kontribut dhe mbështetje të veçantë. I falënderojmë dhe shpresojmë që bashkëpunimi ynë të përmirësohet dhe thellohet në të ardhmen.