Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

07.10.2022

Vazhdojnë aktivitetet tona për kategorinë më të dobët të qytetarëve

Në kuadër të aktiviteteve lidhur me Ditën Botërore të Zemrës, e cila tradicionalisht festohet çdo 29 shtator, Spitali klinik Zhan Mitrev ka kryer ekzaminime kardiologjike falas në dy shtëpi të kujdesit paliativ. Ekipi i përbërë nga dr. Dashurie Neziri dhe dr. Petar Ugurov së bashku me teknikun mjekësor Risto Rolevski, vizituan shtëpitë e pleqve “Sonce” dhe “Milica” ku kanë kryer falas kontrolla preventive kardiologjike tek 30 persona. Gjithashtu janë shpërndarë edhe vitamina nga linja e markës gjermane Orthomol.
I falënderojmë për pritjen e tyre të ngrohtë dhe i urojmë shumë shëndet.