Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

01.04.2022

Zbritja -50% vazhdon!

Vazhdon aksioni për ndërgjegjësimin për zbulimin e hershëm të kancerit!
Me kërkesë të pacientëve dhe për të rritur kontributin tonë në ndërgjegjësimin për zbulimin e hershëm të kancerit, vazhdojmë aksionin -50% për ekzaminimet e mëposhtme:

  • Eko e gjirit 1500 denarë
  • Mamografi 2D / 3D, 2000 denarë / 3000 denarë.
  • Eko e gjëndrës tiroide 1500 denarë
  • KT e mushkërive, 7000 denarë / 8000 denarë me kontrast
  • Ekzaminim i lëkurës dhe nishaneve në të gjithë trupin me Fotofinder, 6000 den.

Gjithashtu, duam t’ju rikujtojme se në dispozicion është edhe paketa gjinekologjike në të cilën me kryerjen e PAP testit kontrolli gjinekologjik do të jetë me gjysmë çmimi (PAP testi dhe kontrolli gjinekologjik 3500 denarë).

Aksioni vazhdon edhe në qendrën tonë për dermatologji estetike -20% për të gjitha shërbimet dhe -30% Hydrafacial.
Në qendrën tonë diagnostike Zan Mitrev Diagnostic Strumica të gjitha shërbimet janë me -30%. Në Zan Mitrev Diagnostic Manastir zbritja e çmimeve -50% vazhdon dhe mbulon të gjitha shërbimet.

Ju mirëpresim të zgjidhni vendin dhe terminin që ju përshtatet më së miri.

Për më shumë detaje dhe për rezervimin e terminit mos ngurroni të na kontaktoni në 02/3091484

Kontakt për ZMD Strumicë – 034 320 302/070 408 064
Kontakt për ZMD Manastir – 047 266 633/070 408 075