Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

09.01.2023

Zhan Mitrev – E tërheq padinë kundër IRL

Vitin e kaluar më është bërë padrejtësi përmes gënjeshtrave që u bënë publike. Si reagim ndaj këtyre akuzave unë ngrita një padi kundër medias. Nuk ka qenë qëllimi im të debatoj apo të dëmtoj median, sikurse më është bërë mua padrejtësi. Qëllimi im ishte të tregoja të vërtetën. Por gjykimi i publikut dhe i Zotit do të gjykojë të gjitha padrejtësitë. Në këtë ditë të madhe të krishterë është koha për të falur. Prandaj vendosa të tërheq padinë.