Mbështesim botën e personave të ndryshëm por të barabartë

Ngjarje

Nëntor 11,2019

Zan Mitrev Clinic vazhdon të mbështesë kulturën e vendit tonë. “IGRI BEZ MASKA” – “LUAJ PA MASKË” është festivali i gjashtë ndërkombëtar gjithpërfshirës i dramës për fëmijë i cili do të mbahet me datë 27, 28, 29 nëntor  në  Teatrin Kombëtar të Maqedonisë në Shkup.

Jemi të lumtur që edhe këtë vit, kemi pasur nderin të kontribuojmë në përhapjen e kulturës dhe mesazhet që ajo dërgon në të gjithë botën. Ekipe teatrale nga disa vende të rajonit, ku një pjesë e tyre janë fëmijë, do të marrin pjesë në këtë festival ndërkombëtar gjithëpërfshirës të dramës,  të organizuar nga Shoqata e qytetarëve “Bota e personave të ndryshëm por të barabartë”.

Zan Mitrev Clinic do të vazhdojë të mbështesë paegoizëm të gjitha projektet që synojnë rritjen e ndërgjegjësimit të qytetarëve për pranimin e personave me aftësi të kufizuara në mjedisin e tyre të drejtpërdrejtë dhe të përditshëm.