Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Përvojat e pacientëve

Back to Experiences

29.05.2023

Dëshmia e Z. Milorad Zlatanovic

Gëzohemi së bashku me pacientët tanë

Është një kënaqësi e vaçantë për ne kur pacientët zbatojnë vazhdimisht këshillat tona dhe janë të disiplinuar në stilin e tyre të jetesës. Z. Milorad Zlatanovic është njëri prej tyre. Ai është një nga pacientët tanë prej kohësh, i cili prej më shumë se 18 vitesh pas një operacioni të komplikuar në zemër në vitin 2005, vjen për kontrolle të rregullta dhe duke ndjekur këshillat e mjekëve tanë. Si rezultat, ai ruan më së miri shëndetin e tij. I urojmë edhe shumë shëndet dhe tëvazhdojë të funksionojë shkëlqyeshëm si deri më tani.