Сведоштвото на г-дин Милорад Златановиќ

мај 05,2023

Се радуваме заедно со нашите пациенти

Посебно задоволство ни е кога пациентите доследно ги применуваат нашите совети и се дисциплинирани во својот начин на живот. Г-дин Милорад Златановиќ е еден од нив. Тој е наш долгогодишен пациент, кој повеќе од 18 години по направената компликувана операција на срцето во 2005 година, доаѓа на редовни контроли и ги следи советите од нашите лекари. Како резултат на тоа го одржува своето здравје. Му посакуваме уште долги години одлично функционирање.