Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

20.01.2023

Historia e jetës së pacientit tonë Burim Leci, një frymëzim për të gjithë ne

Historia e jetës së pacientit tonë Burim Leci, një frymëzim për të gjithë ne
Menjëherë pas operacionit në zemër të hapur, ai u trajnua me përkushtim për t’u rikthyer në formë dhe për të vrapuar një ultramaratonë 171 kilometra të gjatë.
Respekt maksimal ndaj Burimit dhe i urojmë të vazhdojë me pasionin e tij, të marrë pjesë në shumë maratona të tjera të sukseshme dhe mijëra kilometra vrapim.
Shihni të gjithë historinë