Животна приказна на нашиот пациент Бурим Леци, инспирација за сите нас

јануари 01,2023

Животна приказна на нашиот пациент Бурим Леци, инспирација за сите нас
Кратко по направената операција на отворено срце, тој посветено тренирајќи успева да се врати во форма и да истрча ултрамаротн долг 171 километар
Поклон до земја и му посакуваме уште многу маратони и истрчани илјадници километри.
Погледнете ја целата сторија