Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Anestezi dhe reanimatologji

Me anë të klikimit në linkun në vijim mund të bëni rezervimin e terminit tuaj on-line ose duke na kontaktuar në numrin tonë të telefonit në 02 3091 484

Trajtimi i dhimbjes në qendrën e dhimbjes

Dr. Emil Stoicovski

Dr. Dijana Popevski

Dr. Tanja Gramosli

Dr. Dragica Vezenkova Vuçkova

Dr. Marko Gjorgon

Dr. Slagjana Joshevska-Jovanovska

Dr. Sanja Marinkoviq Bojaxhievska