Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Александра Петроски

Психолог

Место на раѓање:

Неготино

E-mail:

aleksandra.nutkova@zmc.mk

2010-2014       Дипломиран психолог, Универзитет “Св. Кирил и Методиј”, Филозофски Факултет, Институт за психологија, Скопје

2012    Учество во проектот на USAID -Меѓуетничка толеранција во образованието во Македонија.

2012-2016       Член и волонтер во Клуб на млади ООЦК, Црвен Крст, Неготино

2015-2016       Психолог во Комисија за издавање лекарско уверение за полагање возачки испит во Здравствен дом, Неготино

2015    Работилница за Роршах Проективна Психодијагностичка Техника – Здружение за едукација и развој Психоинтегра Скопје

2018    Лиценциран психолог од Комора на Психолози на Македонија

2018    Член во Комора на Психолози на Македонија

2018    Работилница за примента гешталт теорија – Отелотворување на присутноста, Гешталт во Организации, Скопје

2018 – во тек  Психолог во Одделот за психологија и психотерапија, Специјализирана болница по хируршки болести ЖАН МИТРЕВ, Скопје