Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

12.07.2023

PARANDALIMI ËSHTË NJË ZAKON I MIRË QË DUHET TË BËHET RUTINË

Nëse e dini se 80% e sëmundjeve mund të parandalohen nëse zbulohen në kohë – mos e humbisni mundësinë tuaj! Rezervoni terminin tuaj dhe përfitoni nga çmimet promocionale. Çdo ekzaminim do të thotë që gjëja më e rëndësishme për ju është të jeni të shëndetshëm!

 • Ekzaminim kardiovaskular 3500 den.
 • Ekzaminim flebologjik 1800 den.
 • Flebografi (angiografi e venave) 12.000 den.
 • Ekzaminim urologjik 2500 den.
 • Ekzaminim gjinekologjik me Pap test 3500 den.
 • Ekzaminim ortopedik 2500 den.
 • Ekzaminim specialistik ORL 1800 den.
 • Eko e gjendrës tiroide 2500 den.
 • Paketa e hormoneve të tiroides FT4, FT3 dhe TSH 1500 den.
 • Ekzaminim endokrinologjik me TSH dhe FT4 3500 den.
 • Ekzaminim pulmonologjik 1800 den.
 • Test polisomnografik për apnenë e gjumit 2800 den.
 • Ekzaminim nefrologjik 1800 den.
 • Ekzaminim neurologjik 1800 den.
 • Ekzaminim pediatrik specialistik 1800 den.
 • Konsultë me kirurg plastik 1800 den.
 • Ekzaminim dermatologjik 1800 den.
 • Fotofinder (skanim i nishaneve) 6000den.
 • Kolonoskopi me anestezi 15500 den.
 • Gastroskopi me anestezi 15500 den.
 • Eko e gjirit 1800 den.
 • Mamografi 2D 2500 den.
 • Mamografi 3D 4500 den.
 • MSCT me kontrast (për kokën dhe qafën/barkun/ ekstremitetet e poshtme) 12000 den.
 • CT Kolonoskopi virtuale 12000 den.
 • Rezonancë magnetike native 11000 den.
 • Rezonancë magnetike me kontrast 14000 den.
 • Rezonancë magnetike e zemrës 19900 den.
 • Rezonancë magnetike e të gjithë shtyllës kurrizore 16900 den.
 • Rezonancë magnetike mitrës me kontrast 11900 den.
 • Rezonancë magnetike e gjirit 11900 den.
 • Osteodensitometri Dexascan 1900 den.
 • FMS për inckontinencë urinare 1500 den.
 • FMS form 1800 den.
 • Drenim limfatik manual 1750 den.
 • Kinemat pas operacionit për kë​llkun dhe gjurin 45 min. 2500 den.

Kampanja do të jetë aktive nga data 17 korrik deri më 17 shtator.