Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

12.10.2021

Të përkushtuar ndaj edukimit, zhvillimit dhe përmirësimit profesional të vazhdueshëm të punonjësve tanë

Duke shënuar tridhjetë vjetorin të ekspertizës shkencore revolucionare të Orthomol, Andreas Singer – Menaxheri kryesor i shitjeve në Orthomol dhe Oliver Rote – trajner profesional në Mjekësinë Ortomolekulare, vizitoi ekipin e Fila -Farm në Shkup.

Të përkushtuar ndaj edukimit, zhvillimit dhe përmirësimit profesional të vazhdueshëm të punonjësve tanë, vizita krijoi një mundësi të shkëlqyer për të përmirësuar ekspertizën tonë në fushën e mjekësisë ortomolekulare, duke reflektuar arritjet shkencore botërore të produkteve Orthomol.

Përveç edukimit, kjo vizitë simbolizon investimin e vazhdueshëm që ekipi i Spitalit klinik Zhan Mitrev ushqen kur bëhet fjalë për zhvillimin e bashkëpunimit akademik, shkencor dhe profesional të punonjësve tanë.

Si një partner i përhershëm në sjelljen e gamës së vitaminave dhe produkteve mjekësore të cilësisë Orthomol në tregun vendas, kjo vizitë është dëshmi e mëtejshme e angazhimit tonë në fushën e kujdesit ushqimor dhe kujdesit shëndetësor për pacientët tanë.

Në të ardhmen, së bashku me familjen Orthomol, ne do të vazhdojmë të mbështesim shëndetin tuaj!