Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

22.03.2024

Vizitë edukative për infermierët e ardhshëm

Në klinikën tonë kishim nderin dhe kënaqësinë të mirëpresim infermierët e ardhshëm. Grupi i gjimnazistëve nga Shkolla e Mesme e Infermierisë “Dr. Pançe Karagjozov” Shkup së bashku me 22 nxënës, mysafirët e tyre nga “Gjimnazi Kurt Nikolin”, nga Norrköping – Suedi, patën rastin të njihen me ngjarjet ditore nga afër në klinikën tonë. Në kuadër të projektit Erasmus – nxënësit e shoqëruar nga mësuesit e tyre Nina Knaggs, Bekim Fera, Sonja Gliguroska bënë një vizitë të plotë nëpër ambientet dhe departamentet e spitalit për t’u njohur me proceset e punës së institucionit tonë. I falënderojmë dhe i urojmë suksese në shkollimin e tyre të mëtejshëm.